Over Maloe

Hi, ik ben Maloe

Ik ben yogadocente, wellbeing coach en founder van Malu Mindful. Mijn passie is mijn werk en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik ondersteun anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en het (terug)vinden van zichzelf. We raken onszelf nog weleens kwijt door gedachtes van binnenuit of door invloeden van buitenaf.

Alle antwoorden zitten al in je, maar soms kun je hier niet bij. Je voelt dat je een andere richting op mag gaan, maar het is spannend om te kiezen wat écht goed is voor jou. Het leven wordt zoveel mooier en rijker als je durft te leven vanuit jouw kracht, dromen en vertrouwen.

Ook ik heb dit mogen ervaren, gezien ik in het verleden niet altijd keuzes heb gemaakt die goed waren voor mij. Ik kende veel ups, maar ook diepe dalen die ik niet altijd in de hand had. Achteraf gezien heeft het me allemaal sterker gemaakt en verder gebracht. Nu ik weet hoe het voelt om te leven op basis van wat goed is voor mij kom ik véél verder. Ik voel me gelukkiger en sta in mijn kracht. Ik mag mezelf zijn en al mijn kanten tonen. Dat voelt fantastisch en ik zou niets liever willen dan dat ook jij dit gevoel mag ervaren.

Malu Mindful heb ik opgericht vanuit mijn diepste wens om anderen te versterken tijdens hun ontdekkingsreis naar zichzelf, vanuit vertrouwen en meer balans. Met veel liefde, warmte en compassie sta ik klaar om bij te dragen aan jouw droomleven. Mijn ervaring als yogadocente en coach zet ik graag voor je in om verder te komen dan waar je nu staat.

 

Mijn wens is dat iedereen zich gelukkig, gezond, zelfverzekerd en veerkrachtig voelt.


Met veel liefde en positieve energie geef ik online en offline les aan beginners en gemiddeld ervaren yogi’s. 
Belangrijke elementen zijn voor mij balans, ontspanning, (zelf)liefde en compassie. Samen verbeteren we onze mentale en fysieke flexibiliteit. Dit komt ook terug in mijn coachingsessies, Moon Magic RetreatsOne Day Retreats en Cacao Ceremonies. Samen verbinden zorgt voor een diepere connectie met jezelf en anderen.

Het leven zie ik als een ontdekkingsreis vol steile bergtochten, indrukwekkende uitzichten en inspirerende obstakels die ons sterker maken. Het leven zit vol verrijkende lessen en ik heb als missie om anderen te helpen om gelukkig, gezond, zelfverzekerd en veerkrachtig in het leven te staan. Ik denk graag met je mee om stappen te zetten om jouw droomleven te creëren. Ik geloof dat je vanuit vertrouwen veel kunt bereiken in dit leven, dit (zelf)vertrouwen geef ik graag aan je door. Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.

Liefs, Maloe

Let’s get social on Instagram: @maloeloves