Yogastijlen

Vinyasa Flow Yoga
Deze les biedt een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen veelal uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Dit zorgt voor een ‘flow’ en een warme connectie tussen body & mind.

Power Vinyasa Yoga
Een energieke en krachtige les waarin je volledig jezelf kan zijn. Je maakt kennis met o.a. kracht, bewustzijn, balans en overgave.

Yin Yoga Nieuw!
Een restorative les waarin je helemaal tot rust komt. De poses worden een paar min. aangehouden voor een diepere stretch.

Yoga Nidra Nieuw!

HIIT & Yoga
Onze eigen mix van een High Intensity Interval Training en yoga. We beginnen met een warming-up en zonnegroeten, gevolgd door 3-4 rondes met zo’n 5 HIIT-oefeningen. Na deze cardiotraining helpen yoga stretches en poses je om je lichaam te kalmeren en te ontspannen. Dit bevordert het volledige spierherstel, wat bijdraagt aan een effectievere krachtopbouw en vetverbranding.

Booty Yoga
Yoga meets Booty. Wil je werken aan een peachy perfect booty en meer balans creëren in je body&mind? We combineren poses zoals zonnegroeten, squats, pulse lunges, glute bridges en ontspannende poses in deze Booty Yogales.

Zwangerschapsyoga vanaf 2021